Πρόγραμμα Υποτροφιών της Ελληνικής Διασποράς (Greek Diaspora Fellowship Program): Προκήρυξη 4ου Κύκλου, Ανακοινώθηκαν οι επιλεγέντες του 3ου Κύκλου.

Το Greek Diaspora Fellowship Program (GDFP) ανακοίνωσε τα επιλεγμένα ελληνικά πανεπιστήμια και υποτρόφους για τον 3ο Κύκλο. Μπορείτε επίσης να δείτε τα αντίστοιχα του 1ου Κύκλου και του 2ου Κύκλου.

Το Greek Diaspora Fellowship Program  ανακοίνωσε, επίσης, την παράταση της προθεσμίας του 4ου Κύκλου, έως στις 30 Ιανουαρίου 2020.

 Υπενθυμίζεται ότι κάθε ελληνικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ μπορεί να υποβάλει αίτηση για να φιλοξενήσει έναν ακαδημαϊκό γεννημένο ή πολίτη της Ελλάδας ή της Κύπρου, που ζει και εργάζεται σε πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, Νότια Αφρική ή Νέα Ζηλανδία. Το GDFP είναι ανοικτό σε όλους τους ακαδημαϊκούς κλάδους.

Τα ελληνικά ΑΕΙ/ΤΕΙ μπορούν να ζητήσουν από τον μελετητή να συμμετάσχει σε προγράμματα συνεργασίας, ανάπτυξης συνεργατικής έρευνας ή / και σε μεταπτυχιακές ή προπτυχιακές σπουδές για περίοδο μεταξύ 14 και 90 ημερών.

 Η προθεσμία για την παραλαβή των αιτήσεων για υποψηφιότητες για υποτρόφους και για αιτήσεις φιλοξενούμενων ιδρυμάτων είναι 30 Ιανουαρίου 2020 στις 11:59 μ.μ. ώρα Ανατολικής Αμερικής (31 Ιανουαρίου 2020 6:59 AM ώρα Ελλάδας). Τα αποτελέσματα του 4ου Κύκλου θα ανακοινωθούν τον Μάιο του 2020. Η έναρξη τον έργων τοποθετείται τον Ιούνιο του 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, καθώς και τα σχέδια των σημερινών υποτρόφων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του GDFP, ή επικοινωνήστε μέσω Facebook και Twitter ή email στο greekdiaspora@iie.org.

Στοιχεία Επικονωνίας:
Greek Diaspora Fellowship Program (GDFP)
Institute of International Education (IIE)
Email: GreekDiaspora@iie.org
https://www.iie.org/greekdiaspora
Facebook: GreekDiasporaFPTwitter: @GreekDiasporaFP