Βραβείο φοιτητή ΑΠΘ: 2η θέση στο διαγωνισμό με τίτλο “The 3rd Silk Road & Young Dreams - Health: Youth Dream, Social Responsibility”

Μία ακόμη διάκριση από φοιτητή του ΑΠΘ!

 

Στο πλαίσιο των δράσεων για τον Δρόμο του Μεταξιού, στις οποίες το ΑΠΘ συμμετέχει, ο κ. Χατζόγλου Παναγιώτης, φοιτητής στο Tμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, έλαβε τη δεύτερη θέση στον δωρεάν online διεθνή διαγωνισμό Ομιλίας, Μουσικής, Φωτογραφίας, Ζωγραφικής στην άμμο και Γλυπτικής, με τίτλο “The 3rd Silk Road & Young Dreams - Health: Youth Dream, Social Responsibility”, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό μουσικής με κρητική λύρα. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από κοινού από το Silk Road Cities Alliance, το China Friendship Foundation for Peace and Development, το Beijing Belt and Road Cooperative Community, το Ινστιτούτο Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Renmin Chongyang της Κίνας και την Chinese Urban Sculpture Artists Association (CUSAA).

 

Παρατίθεται σύνδεσμος με το μουσικό κομμάτι με κρητική λύρα, με το οποίο έλαβε το δεύτερο βραβείο https://www.youtube.com/watch?v=1aU2ZFtUvkc 

Συννημμένα: