Συγκινητικό και ενθαρρυντικό video από φοιτήτριες του Shanghai International Studies University (SISU)

Ένα εξαιρετικό βιντεάκι δημιουργήθηκε από την  Δ/ντρια του Τμήματος Ελληνικών του Shanghai International Studies University (SISU) με τις κινέζες φοιτήτριές της, που επισκέφθηκαν το ΑΠΘ για σπουδές, στο πλαίσιο της Συμφωνίας μας με το SISU.

Περιέχει μηνύματα αγάπης, συμπαράστασης, νοσταλγίας, αισιοδοξίας, ικανοποίησης, ευγνωμοσύνης και αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την εξωστρέφεια και διεθνοποίηση του ΑΠΘ.

«Ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε!»

Στο βιντεάκι, μιλάνε όλοι τους άπταιστα ελληνικά και εμφανίζονται οι :

- κ. Sofia Hu (Hu Jingjing), Διευθύντρια του Τμήματος Ελληνικών του SISU,

- κ. Ουρανία Καταβούτα, Λέκτορας του Τμήματος Ελληνικών του SISU,

και οι φοιτήτριες με το ελληνικό τους  όνομα, Κατερίνα, Αφροδίτη, Στεφανία, Περσεφόνη, Ζωή, Κρυσταλία, Ηρώ, Μελίνα, Λήδα, Αδαμαντία, αντίστοιχα (Cao Di,  Lu Xiacong, Chen Yu, Feng Dan, Liu Fan, Xie Zhiyu, Cheng Bing, Guo Shuyao, Li Ying, Tang Haoyang, Wang Liwen).

 

Το βιντεάκι συνοδεύται από  το παρακάτω  μήνυμα της κ. Σοφίας HU

Αγαπητοί μας συνάδελφοι,

Το περασμένο ακαδημαϊκό έτος, πολλοί φοιτητές μας σπούδασαν στο ΑΠΘ και πέρασαν πολύ όμορφα στη Θεσσαλονίκη. Αν και τώρα γύρισαν, ανησυχούν ακόμα για την όμορφη πόλη. Τελευταία έφτιαξαν ένα ενθαρρυντικό βίντεο για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για την Θεσσαλονίκη σκοπεύοντας να εκφράσουν την αγάπη και τις ευχές τους στους Έλληνες φίλους τους. Παρακαλώ να το δείτε στην ιστοσελίδα παρακάτω.

http://el.shisu.edu.cn/resources/news/content11769