Από Συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια

Πανεπιστήμιο Κολωνίας: Υποτροφίες για Θερινό Σχολείο με θέμα "Διαδικασίες Διαμόρφωσης Γνώμης στις Ψηφιακές Δημοκρατίες"

Προς

τις Γραμματείες όλων των Τμημάτων του ΑΠΘ          

Σας διαβιβάζουμε αλληλογραφία, με τα συνημμένα της, που περιήλθε στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων από το Πανεπιστήμιο της Κολωνίας, με το οποίο το ΑΠΘ διατηρεί Συμφωνία Επιστημονικής Συνεργασίας, σχετικά με Θερινό Σχολείο με θέμα "Διαδικασίες Διαμόρφωσης Γνώμης στις Ψηφιακές Δημοκρατίες". Το σχολείο απευθύνεται σε φοιτητές όλων των σχολών από συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι: 26 Ιουλίου - 6 Αυγούστου 2021.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για οργάνωση μαθημάτων και διδασκαλία στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο «Master of Public Administration in the Post-Crisis Era» του Euro-Mediterranean University (EMUNI)

Το Ευρωμεσογειακό Πανεπιστήμιο (EMUNI) αναπτύσσει πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο Master of Public Administration in the Post-Crisis Era, προσφερόμενο εξ ολοκλήρου στο διαδίκτυο, το οποίο περιλαμβάνει 60 ECTS.
 
Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος:
• Σύγχρονες προσεγγίσεις και πρακτικές στη δημόσια διοίκηση με έμφαση στις αναδυόμενες τάσεις μετά τον Covid-19 σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.

Προκήρυξη για έως και τρεις υποτροφίες για υποψήφιους διδάκτορες Κλασικών Σπουδών από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Harvard University

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Harvard University προκηρύσσει έως και τρεις υποτροφίες για υποψήφιους διδάκτορες Κλασικών Σπουδών (Τμήμα Φιλολογίας).

Συγκινητικό και ενθαρρυντικό video από φοιτήτριες του Shanghai International Studies University (SISU)

Ένα εξαιρετικό βιντεάκι δημιουργήθηκε από την  Δ/ντρια του Τμήματος Ελληνικών του Shanghai International Studies University (SISU) με τις κινέζες φοιτήτριές της, που επισκέφθηκαν το ΑΠΘ για σπουδές, στο πλαίσιο της Συμφωνίας μας με το SISU.

Περιέχει μηνύματα αγάπης, συμπαράστασης, νοσταλγίας, αισιοδοξίας, ικανοποίησης, ευγνωμοσύνης και αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την εξωστρέφεια και διεθνοποίηση του ΑΠΘ.

«Ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε!»

Στο βιντεάκι, μιλάνε όλοι τους άπταιστα ελληνικά και εμφανίζονται οι :

Ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο SWUFE της Κίνας για δωρεάν Διαδικτυακό Πρόγραμμα εκμάθησης κινεζικών

Προς
τις Γραμματείες όλων των Τμημάτων του ΑΠΘ
 

Σελίδες