Διάκριση Φοιτήτριας. ΑΠΘ – Διαγωνισμός Δοκιμίου (Essay Contest) – Celebration of the 1600th Anniversary of Venice, Silkroad Universities Network (SUN)

Στο πλαίσιο των δράσεων του Δικτύου Πανεπιστημίων SUN – Silkroad Universities Network, στο οποίο το ΑΠΘ είναι μέλος, και ειδικότερα στο πλαίσιο του Celebration of the 1600th Anniversary of Venice, η κ. Χριστίνα Μητσιά συμμετείχε σε διαγωνισμό δοκιμίου (Essay Contest) και το δοκίμιό που υπέβαλε, επιλέχθηκε ως ένα από τα τρία καλύτερα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Ως νικήτρια, η κ. Μητσιά, έχει προσκληθεί να συμμετέχει στο “Venice 1600th Anniversary Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου 2022, στο Ca’Foscari University της Βενετίας. Οι διοργανωτές αναλαμβάνουν να επιχορηγήσουν τα έξοδά  της για το ταξίδι της στη Βενετία.

 

 

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Invitation to the brokerage event ‘Food, Bioeconomy, Natural Resources, Agriculture, and Clean Environment for a Healthy Life’

Υποτροφίες έρευνας για υποψήφιους διδάκτορες και νέους μεταδιδάκτορες

Δυνατότητα 2 προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητών για σπουδές ενός εξαμήνου στο Beihang University, Κίνα, εαρινό εξάμηνο 2024-2025

Επίσκεψη αντιπροσωπείας από το Jeonbuk National University της Ν. Κορέας στο ΑΠΘ στις 17.9.2024

Δυνατότητα σπουδών για το εαρινό εξάμηνο 2024_2025 στο The Education University of Hong Kong της Κίνας