Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε ΔΠΜΣ τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Αγγλόφωνο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμογή ενδοσκοπικών χειρουργικών τεχνικών στη γυναικολογία»

 

Τα Τμήματα Ιατρικής και Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προκηρύσσουν για τρίτη χρονιά το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ».

Τα κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι:

 

  1. Μικρή διάρκεια: Το ΔΠΜΣ διαρκεί ένα (1) πλήρες ακαδημαϊκό έτος (δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα συμπεριλαμβανομένου του καλοκαιριού) και περιλαμβάνει 75-ECTS.
  2. Ευέλικτη, μικτή μορφή: Συνδυασμός φυσικής (on-site) και διαδικτυακής (on-line) παρουσίας, ώστε να καταστεί δυνατή η καλύτερη διαχείριση του χρόνου. Απαιτούνται μόνον δέκα (10) ημέρες φυσικής παρουσίας.
  3. Διεξαγωγή μαθημάτων στην αγγλική γλώσσα: Η επίσημη γλώσσα του ΔΠΜΣ είναι η αγγλική. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται μία διεθνής τάξη φοιτητών.
  4. Ανταγωνιστικά δίδακτρα: Τα δίδακτρα ορίζονται συνολικά σε τέσσερις (4.000) χιλιάδες ευρώ και καταβάλλονται σε δύο ισόποσες (2) δόσεις, η πρώτη κατά την εγγραφή και η δεύτερη στην αρχή του δεύτερου εξαμήνου.

 

Απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής:

1) Αίτηση

2) Πτυχίο / MSc / PhD / άλλα πτυχία και Πτυχίο Αναγνώρισης από τον ΔΟΑΤΑΠ (αν χρειάζεται)

3) Πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά

4) Επιστολή πρόθεσης που να αναφέρει αναλυτικά τα ερευνητικά ενδιαφέροντα και τους λόγους επιλογής αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος

5) Αποδεικτικό γνώσης αγγλικής γλώσσας

6) Αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου

7) Εφόσον υπάρχουν: αποδεικτικά οποιασδήποτε ερευνητικής δραστηριότητας (δημοσιεύσεις, παρουσιάσεις σε συνέδρια κ.λπ.), καθώς και επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο του ΔΠΜΣ, συστατικές επιστολές γραμμένες στα αγγλικά που να αναφέρονται στην υποψηφιότητα του ΔΠΜΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΔΠΜΣ  https://endoscopicsurgery-auth.gr/site/ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ΔΠΜΣ (e-mails: msc-endoscopicsurgery@med.auth.gr, alkaragi@auth.gr, τηλ.: 2310.999.338, 6951264780).

Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΔΠΜΣ και γίνονται δεκτές κατά το διάστημα 1/9/2023-31/07/2024. Μέγιστος αριθμός εισακτέων φοιτητών/τριών: 32.

 

 

Με τιμή,

 

             Στέφανος Τριαρίδης                                                Άγγελος Δανιηλίδης

Καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας ΑΠΘ                Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας ΑΠΘ

Πρόεδρος Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ                               Διευθυντής Αγγλόφωνου ΔΠΜΣ

 

Συνημμένο:Untitled attachment 00318

 

 

 

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Invitation to the brokerage event ‘Food, Bioeconomy, Natural Resources, Agriculture, and Clean Environment for a Healthy Life’

Υποτροφίες έρευνας για υποψήφιους διδάκτορες και νέους μεταδιδάκτορες

Δυνατότητα 2 προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητών για σπουδές ενός εξαμήνου στο Beihang University, Κίνα, εαρινό εξάμηνο 2024-2025

Επίσκεψη αντιπροσωπείας από το Jeonbuk National University της Ν. Κορέας στο ΑΠΘ στις 17.9.2024

Δυνατότητα σπουδών για το εαρινό εξάμηνο 2024_2025 στο The Education University of Hong Kong της Κίνας