20th Summer University on Hungarian Language and Culture 2014

Το 20ο Θερινό Πανεπιστήμιο  ουγγρικής Γλώσσας και Πολιτισμού 2014 στο Πανεπιστήμιο Eötvös Loránd ετοίμασε ένα δώρο για τα Χριστούγεννα σε όσους ενδιαφέρονται για την  ουγγρική γλώσσα και τον πολιτισμό .
 
Εάν αγοράσετε ένα Χριστουγεννιάτικο κουπόνι  για  φίλο σας ή μέλος της οικογένειας για το θερινό σχολείο, στη Βουδαπέστη ( Ιούλ 28-Αύγ 22 2014 ) πριν από την 31η Ιανουαρίου 2014, θα έχετε έκπτωση 23 % επί της αμοιβής φυσικά ( 450 ευρώ αντί για 580 ευρώ ) .
 
Πώς μπορείτε να αγοράσετε το κουπόνι ;
 
Βήμα 1 : Κατεβάστε το κουπόνι από την ιστοσελίδα μας : www.elte.hu/en/summer_university_hungarian
Βήμα 2 : Στείλτε το κατεβασμένο κουπόνι σε μας μέσω email στη διεύθυνση:  hlccp@rekthiv.elte.hu πριν από την 31η Ιανουαρίου 2014.
Βήμα 3 : Θα σας δώσουμε πληροφορίες για το πώς να μεταφέρετε το μειωμένο τέλος μαθημάτων.
Βήμα 4 : Την ημέρα των Χριστουγέννων θα σας παραδώσουμε το κουπόνι για το σύντροφό σας , το παιδί ή φίλο . Μπορούν τότε επικοινωνήσουν μαζί μας για να συζητήσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες .
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα μαθήματα του θερινού πανεπιστημίου , παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας : http://www.elte.hu/en/summer_university_hungarian .
 
Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα !
Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στα ουγγρικά μαθήματα ELTE 
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
 
Marton Belik
Προιστάμενος του Τμήματος
 

Department of International Education and Mobility
Rector's Office
Eötvös Loránd University

Szerb utca 21-23, Budapest, H-1056 Hungary
T: 0036-1-411-6543
F: 0036-1-411-6538 

 

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διδακτορικές Σπουδές με Υποτροφία στο The Education University of Hong Kong της Κίνας

Επίσκεψη Αντιπροσωπείας από το Necmettin Erbakan University της Τουρκίας στο ΑΠΘ

Επίσκεψη αντιπροσωπείας από το Shanghai International Studies University στα πλαίσια της ετήσιας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Κομφούκιος

The FEELING KOREA program for Winter 2025

Invitation to the brokerage event ‘Food, Bioeconomy, Natural Resources, Agriculture, and Clean Environment for a Healthy Life’